Χρήσιμα προγράμματα

5 δωρεάν προγράμματα τα οποία θα σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη:

High Sign Πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε mouse gestures. Δηλαδή με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να εισάγετε κινήσεις του ποντικιού τις οποίες ο υπολογιστής θα αντιλαμβάνεται ως εντολές. Πχ άνοιγμα εφαρμογών, πάτηματα κουμπιών κ.λ.π . Διαθέτει εξελιγμένο σύστημα για να αντιλαμβάνεται τις κινήσεις, και mode εκπαίδευσης στο οποίο καταχωρείτε τις δικές σας κινήσεις.
Home PageMouseExtender Πρόγραμμα που εμφανίζει λίστα με συντομεύσεις που εμείς καθορίζουμε όταν πατάμε το μεσαίο κουμπί του mouse. Πολύ βοηθητικό και με πολλές χρήσιμες λειτουργίες.
Home PageSTDU Viewer Εναλλακτικό πρόγραμμα για τα αρχεία PDF , υποστηρίζει και DJV, XPS, CBZ, CBR, TIFF, και TXT. Ένα από τα δυνατότερα του σημεία είναι η υποστήριξη tabs για τα διάφορα αρχεία.
Home PageJdownloader Αυτοματοποιήστε τα downloads από rapidshare, megaupload και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες καθώς και από video sites. Το JDownloader εισάγει αυτόματα CAPTCHA, αποκρυπτογραφεί κρυπτογραφημένα links και αυξάνει την ταχύτητα για τους premium users. ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμο για όσους κατεβάζουν "συχνά".
Home Page
VLC Media Player η καλύτερη εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων(Δείτε εδώ τα είδη αρχείων που υποστηρίζει). Διαθέσιμη για Windows, Linux και Mac OS.
Home Page

blog comments powered by Disqus