CyProg Video Downloader and Player v 1.0.0

Τι είναι;
Εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζουμε video από Κυπριακές σελίδες. 

Τι δεν είναι:
ΔΕΝ παρέχεται η δυνατότητα για κατέβασμα video από το youtube το metacafe κλπ. Για τις υπηρεσίες αυτές υπάρχουν ήδη πολλές εφαρμογές και ιστοσελίδες οι οποίες καλύπτουν πολύ καλά τις συγκεκριμένες ανάγκες. Το συγκεκριμένο blog για τις παραπάνω υπηρεσίες προτείνει την σελίδα keepvid.com που είναι δωρεάν και από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες λύσεις.
ΔΕΝ παρέχεται (προς το παρόν τουλάχιστο) η δυνατότητα για κατέβασμα video από σελίδες που κάνουν χρήση του rtmp protocol (πχ ant-1.com.cy και sigmatv.com)

Συμβατές σελίδες
Τελευταία ανανέωση συμβατότητας 19/06/2010.
http://www.cyprus-tube.com
http://www.cybc.com.cy
http://www.philenews.com
http://www.sigmalive.com
http://www.3kcy.com
http://greek-series.co.cc
http://www.politis.com.cy
Οδηγίες χρήσης:
Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής και αφού βρείτε τη σελίδα (υπενθιμίζεται ότι πρέπει να περιλαμβάνεται στη λίστα συμβατότητας) με το video το οποίο θέλετε να αποθηκέυσετε από τον browser σας (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari κλπ) την αντιγράφετε και ακολούθως κάνετε κλικ στο αριστερότερο κουμπί της εφαρμογής. 
Στη συνέχεια και εφόσον το video εντοπιστεί θα ενεργοποιηθούν τα δύο διπλανά κουμπιά με τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε ή να παρακολουθήσετε το video. Στην περίπτωση που στην σελίδα περιλαμβάνεται λίστα αναπαραγωγής (όπως πχ στο cybc.com.cy) το παράθυρο της εφαρμογής θα αναπροσαρμοστεί αυτόματα και θα εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα video. 


Επικοινωνία - Εισηγήσεις :
c v c a d m i n @ h o t m a i l . c o m



blog comments powered by Disqus